Ford Gerritse Hendriks Tiel, Oss en Zaltbommel

Tiel: 0344 620802

Zaltbommel: 0418 575000

Ford Gerritse Hendriks

In het stroomgebied van de Rijn, Waal en de Maas is Ford Gerritse Hendriks een begrip. Een zeer ervaren team aan medewerkers staat voor je klaar om je te helpen bij de aankoop van een auto of het onderhouden van je huidige auto.

Bekijk hier onze beschikbare voertuigen

Wij helpen je op weg

Of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe auto, een bedrijfswagen of een occasion, wij helpen je graag. Ook voor onderhoud, reparatie, APK en accessoires kan je bij ons terecht. Online vind je alle informatie over onze producten en diensten en heb je dan nog vragen neem dan contact met ons op.

Klaar elke klus met Ford Bedrijfswagens.

De details maken het verschil bij de keuze van een bedrijfswagen tussen succesvol zakendoen en een verkeerde investering. We geven je graag advies.

Met ons uitgebreide bedrijfswagen programma is er altijd wel een model en uitvoering die past bij jou werk.

Klantenwaardering is onze drive

Onze medewerkers zetten zich al decennia in om jou op en top van dienst te zijn. Hiervoor zijn we al meermaals beloond met de Ford Chairman’s Award. Een waardering van onze klanten op het gebied van klanttevredenheid.

De positieve reviews bevestigen ons dat de persoonlijke benadering richting onze klanten gewaardeerd wordt. Dit stimuleert ons dagelijks om onze dienstverlening te blijven optimaliseren.

Wil jij ook deel uit maken van ons team? Bekijk dan onze vacatures.

Een proefrit aanvragen?

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Werkplaatsafspraak

 Voor APK,  onderhoud of vervanging van banden maak je eenvoudig online een afspraak.